Vrste marihuane – Super Silver Haze

Splošne lastnosti vrste marihuane – Super Silver Haze

Super Silver Haze je sorta, pri kateri prevladuje genetika sative. Gre za eno izmed bolj priljubljenih sort. Ena izmed lastnosti vrste marihuaneSuper Silver Haze, ob njeni odlični kakovosti, je njen celodneven učinek. Super Silver Haze je zanesljiv način, da ostanete pod njenim vplivom, kljub temu pa še vedno opravljate tudi vse, še tako zahtevne dnevne naloge. Je ena najboljših sort, s katerim lahko umirite manjše in večje stiske ter ustvarite občutek možganske sprostitve. Brez kouch-lock efekta.

Vrste marihuane - Super Silver Haze
Vrste marihuane – Super Silver Haze

Super Silver Haze je nastala s križanje “super močne” sorte Northern Lights (katere opis lahko najdete TUKAJ), z mehko, a energično sorto Haze in legendarnim Skunk #1. Ta super-sorta je osvojila tudi vrsto najvišjih priznanj na tekmovanjih “High Times Cannabis Cup*“.

Ta lepljiva sativa je doma v globokih tropih, na področjih z ekvatorialno klimo. Super Silver Haze je priljubljena tudi zaradi svojih številnih rekreacijskih in medicinskih učinkov. Je zdravilna in poživljajoča, hkrati pa z učinkom poskrbi še za dodatno povečano energijo, zaradi česar je primerna tako za občasne, kakor tudi za redne uporabnike.

Učinki vrste marihuane – Super Silver Haze

Super Silver Haze je precej močna in lepljiva sativa. Da bi občutil njen učinek, ne zahteva velikega odmerka.

NASVET: Ali želite kupiti semena vrste marihuane – Super Silver Haze? Obiščite našo trgovino s semeni konoplje Semena.si.

Uporabniki kmalu začutijo vihar sreče in težko obvladujejo svoj nasmeh. Super Silver Haze je varen način za dosego občutka razsvetljenosti, vzvišenosti in pripravljenosti na začetek dneva.

Super Silver Haze ustvarja živahen občutek evforije, zaradi česar se uporabniki občutijo odlično energijo, v glavi pa se jim poraja vrsta radostnih in navdihnjenih misli. Za vsakogar, ki potrebuje malo pomoči pri zagonu svoje ustvarjalnosti, brez strahu, da bi ga to polenilo in upočasnilo, je Super Silver Haze odlična izbira.

Vonj vrste marihuane – Super Silver Haze

Vonj vrste marihuaneSuper Silver Haze lahko enostavno opišemo kot neverjeten. Vonj kislega citrusa Super Silver Haze je tisto, kar prebudi utrujene možganske celice, ki potrebujejo poživitev. Vonje te sativa je tudi prijetno dišeč, s sladkim podtonom, ki že pred uporabo ustvari posebno doživetje.

Okusi

Super Silver Haze v ustih ustvari okus po zeliščih. Svoj poln okus pa dobi iz trdnih zemeljskih vibracij, pomešanih z zelo vidno noto citrusov in v ustih pušča svež limonasti priokus.

Neželeni učinki

Med najpogostejšimi neželenimi učinki te močne sative, je občutek dehidracije. Super Silver Haze lahko povzroči občutek “bombažnih ustnic”, v kombinaciji s suhimi očmi. V nekaterih, redkih primerih, se lahko uporabnik počuti rahlo paranoično, še posebej po zaužitju večje količine te lepljiv vrste marihuane. Super Silver Haze lahko povzroči rahel glavobol, občasno pa lahko uporaba privede do blage vrtoglavice.

Medicinski učinki

Vrste marihuane - Super Silver Haze
Cvetovi vrste marihuane – Super Silver Haze

Bolniki to močno sorto radi uporabljajo iz večih razlogov. Super Silver Haze obravnava dolg seznam vprašanj duševnega zdravja, zaradi česar je se uporablja pri zdravljenju primerov, kot so depresija in tesnoba.

Super Silver Haze je idealen za zdravljenje stresa in utrujenosti, saj povzroča jasno vodeno možgansko evforijo, pomešano z močnim telesom učinkom. Znan je tudi ugoden vpliv na simptome PTSD in ADD / ADHD, ki se,  pri redni uporabi vrste marihuaneSuper Silver Haze, zmanjšajo. Super Silver Haze se uspešno spopada tudi z nekaterimi bolečinskimi stanji, kot so: kronične bolečine v hrbtu, mišični krči in PMS, kar je tudi razlog, zakaj to sativo svojim pacientom predpisuje vedno več zdravnikov.

Sposobnost vrste marihuaneSuper Silver Haze je tudi obvladovanje bolečine in pomoč pri spodbujanju apetita pri bolnikih z rakom, ki trpijo zaradi slabosti, ki je posledica kemoterapije in sevanja. Vse to je še en razlog, zakaj je uporaba sorte Super Silver Haze v porastu, v smislu priljubljenosti v skupnosti medicinske marihuane.

Gojenje

Super Silver Haze pri vzgoji zahteva malo več strokovnega znanja. Najbolje uspeva v zaprtih prostorih, predvsem v hidroponskem okolju. Toda to ne pomeni, da jo lahko gojimo izključno v zaprtih prostorih.

Ta sorta je primerna za toplo podnebje in zahteva precej sončne svetlobe. Vendar pa pri gojenju na prostem, donos Super Silver Haze malo manjši, kot pri vzgoji v nadzorovanem, notranjem okolju.

Hiter nakup semen Super Silver Haze na Semena.si

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih

Super Silver Haze za rast potrebuje nekoliko več časa, kot nekatere druge sorte. Da cveti, je potrebno najmanj 9 tednov. Ta rastlina lahko nato prinese povprečno približno 300g okusnih, gozdno-zelenih vršičkov, posutih s kristali srebrne smole, na kvadratni meter.

Na prostem

Donos te sative pri gojenju na prostem, je ponavadi malo manjši, kot pri gojenju v zaprtih prostorih. Pričakujete lahko donos 450g na rastlino, za žetev pa je v povprečju pripravljena okoli sredine oktobra.

V kolikor vas zanimajo še opisi ostalih sort, lahko le te najdete a klikom na povezavo v menijo ali tukaj: VRSTE MARIHUANE.