Vrste marihuane Blue Dream – še ena izmed najbolj priljubljenih sort

Blue Dream je hibrid , ki je v svoji rodni Kaliforniji postal prava legenda. Svoj ugled si je prislužil s svojimi učinki, saj gre za popolno »pick-me-up« sorto. Odličen je za premagovanje dnevne preobremenjenosti, še bolj pa se opira na »spreminjanje razpoloženja«, brez povzročanja močnih fizičnih učinkov. Nastanek vrste marihuane Blue Dream, pravijo da je prizorišče medicinske konoplje v sončni Kaliforniji. Gre za hibrid sorte Blueberry, križane s SuperSilverHaze, katere opis lahko najdete TUKAJ. BlueDream je bil ustvarjen za svojo vlogo in je sedaj ena izmed najbolj priljubljenih vrst marihuane na svetovnem trgu. Njegove vrhunske lastnosti so poskrbele za njegov ugled, njegovi učinki pa so ga potisnil na sam vrh med vrstami.

vrste marihuane blue dream

Hiter nakup semen Blue Dream na Semena.si

Učinki vrste marihuane Blue Dream

vrste marihuane blue dream
Blue Dream je produkt podjetja Fast Buds*.

Za priljubljenost vrste marihuane Blue Dream se gre zahvaliti njenim učinkom, ki poskrbijo za popolno sprostitev telesa. Ljubitelji jo obožujejo zaradi njenega nežnega načina sproščanja in mirne oblike evforije. Primerna je tudi za popolne začetnike. Še en učinek, ki ga ima Blue Dream, je občutek nežne možganske okrepljenosti, ki je atribut, zaradi katerega je idealen za dnevno uporabo.

S svojimi lastnostmi, ki zagotavljajo dobro počutje, povečujejo vesele vibracije, spodbuja pa tudi splošen občutek motivacije in nagnjenost k ustvarjanju. Je idealen aktivator možganske izmenjave, še posebej je primeren takrat, ko gre za timsko delo, saj lahko pomaga pri iskanju novih idej in predlogov. Zaradi tega je idealen za vsakogar, ki dela na ustvarjalnem področju in občasno potrebuje malo navdiha.

Še ena pomembna lastnost vrste marihuane Blue Dream je, da omogoča socialno interakcijo in poskrbi za dodatno energijo pri opravljanju fizičnih nalog. Njegova sposobnost, da ustvari prefinjeno spreminjanje razpoloženja, pa daje topel občutek, ki se mu je težko upreti.

Arome

Ob aromi borovnic, se Blue Dream ponaša še s sladkim in sadnim vonjem, v katerem je hkrati mogoče zaznati tudi zelo privlačno aromo sladke vanilije im močno prisotnost manga. Poleg očitnega vonja po jagodah, je zaznati tudi priokus začimb, ki razbijejo sadnost.

Okusi

Za sorto Blue Dream velja, da to, kar vonjate, dejansko tudi okušate. Pri Blue Dream se ohranja okus sladkega jagodičja, s podtoni zelišč in začimb. Njegova močan, sadni okus, olajša uživanje, njegove rahlo kisle note pa ponujajo popolno ravnovesje okusov. Okus vrste marihuane Blue Dream ni presenetljiv in mu je pomagal, da je postala ena izmed najbolj priljubljenih sort, ki so na voljo.

Neželeni učinki

Eden od redkih neželenih učinkov vrste marihuane Blue Dream je, da lahko povzroči zamegljen vid, ki pa ga lahko pripišemo trenutnemu občutku blage dehidracije. Prav občutek dehidracije lahko povzroči občutek nekoliko suhih oči. Lahko povzroči tudi občutek blage utrujenosti. V redkih primerih lahko povzroči tudi rahlo anksioznost in paranojo, a se to večinoma zgodi le pri uživanju večjih količin. Druge manjše pritožbe so se nanašale tudi na prisotnost blagega glavobola ter kašlja, ki po je posledica suhega grla.

Medicinske lastnosti

Blue Dream, z vsemi svojimi sposobnostmi, povzroči nežne, mehke učinke, zato je postal nepogrešljiv za tiste, ki iščejo sorto za medicinske namene.

Hiter nakup semen Blue Dream na Semena.si

vrste marihuane blue dream
Blue Dream je visoka rastlina, njena vzgoja pa je enostavna.

Gojenje

Iz semen konoplje Blue Dream zraste visoka rastlina. Njegovo gojenje je enostavno, primeren pa je tudi za gojenje v zaprtih prostorih. Zaradi svojega sladkega vonja je dovzeten za napad

parazitov in rdečega pajka. Najbolj uspešno se goji v zaprtih prostorih, lahko pa se goji tudi v zunaj, v sredozemskih ali subtropskih podnebjih.

Čas cvetenja

Gojenje v zaprtih prostorih

Pri gojenju vrste marihuane Blue Dream v zaprtih prostorih, ob zadostni oskrbi s hranili in gnojili, pa lahko pričakujemo povprečno 600 gramov pridelka na kvadratni meter. Cvetenja lahko pričakujemo povprečno po 9-10 tednih.

Gojenje na prostem

Pričakuje se, da bo donos sorte Blue Dream na prostem, povprečno 600 gramov na rastlino, idealen mesec za žetev pa je oktober.

Za vas smo pripravili še več prispevkov, v katerih analiziramo različne sorte, zato vabimo k prebiranju le teh, najdete jih lahko na povezavi VRSTE MARIHUANE na vrhu strani.