Vrste marihuane – Super Lemon Haze, ena izmed najboljših sort na tržišču

Vrste marihuane – Super Lemon Haze

Vrste marihuane - Super Lemon Haze
Vrste marihuane – Super Lemon Haze

Vrste marihuane – Super Lemon Haze je visoko donosna, limonasto sladka sorta, ki spada v vsako veteransko zbirko. Mnogi poznavalci za sorto Super Lemon Haze pravijo, da gre za eno izmed najboljših sort na tržišču. Privlačna je tako med ljubitelji indice, kakor tudi pri ljubiteljih sative, ne glede na to, ali svoje rastline gojijo na prostem, ali pa v zaprtih prostorih.

Vrsta marihuane Super Lemon Haze je nedvomno posebna. Ta zmagovalka Cannabis Cup-a, je križanec sort Lemon Skunk in Super Silver Haze. To pomeni, da je ta vrsta vsekakor vrsta z rodovnikom in pravično priznana, kot ena najboljših sativ, kar jih je na voljo na današnjem trgu.

Ta hibrid, pri katerem prevladuje sativa, resnično uteleša njegovo ime. Ponaša se z ostrim limonskim vonjem, pa tudi njegov okus se uravnava po njegovem vonju. Učinek vrste marihuane Super Lemon Haze je počasen, vendar enakomeren. Ustvari močan euforičen učinek, zaradi katerega boste veseli in boste želeli skočiti iz svojega stola. Super Lemon Haze je priljubljena medicinska vrsta, ki lahko pomaga uspešno lajšati dolg ​​seznam bolezni.

Učinki vrste marihuane Super Lemon Haze

Njeni super-sativski učinki, so ena sama energija. Super Lemon Haze uspe sprostiti pozitivne in vesele vibracije. Vendar pa je glavna značilnost te dnevne sorte, da s s svojimi talenti poskrbi, da si boste zaželeli narediti nekaj produktivnega in ustvarjalnega.

Super Lemon Haze je lahko vaš najboljši prijatelj. Če imate pred sabo dolg dan in potrebujete vzpodbudo, da boste hitro in temeljito opravili s svojimi obveznostmi, potem ta sativa omogoča prav to. Zaradi nje se boste počutili evforično in energično, učinek pa bo trajal dlje časa.

Uporaba njegovih sladkih cvetov vas bo navdušila. Želeli boste objemati vse prisotne. Super Lemon Haze sicer ni najboljša za začetnike. Povzroči namreč precej močne učinke, uporabniku pa pomaga jasno razmišljati in se spomniti stvari, ki bi lahko sicer pozabil. S svojimi pozitivnimi učinki bo ta sorta poskrbela, da boste popolnoma mirni in sproščeni,  zato je popolna tudi za zmenke in romantične noči.

Hiter nakup semen Super Lemon Haze na Semena.si

Arome vrste marihuane Super Lemon Haze

Aroma čudovitih in dišečih cvetov (na tržišču so na voljo tudi CBD konopljini vršički Extra Lemon Haze z dovoljeno vsebnostjo THC) vas bo spomnila na mnoge sadeže citrusov. Vonj sorte Super Lemon Haze je limonasto sladek, kot limonine kapljice in sladkarije. Prepoznavna prisotnost ostrine bo obvisela v zraku. Sladko limonino ostrost pa preseka še blag vonj zemlje in začimb in prav to poskrbi, da boste doživeli neverjetno izkušnjo.

Okusi sorte Super Lemon Haze

Tudi okus sorte Super Lemon Haze je precej enak njenem vonju. Ta sativa ima dober in osvežujoč okus. Limonast okus, s priokusom zemlje; se bo obdržal na vašem jeziku. Vsak vdih bo poskrbel za okus bombaža s citrusi, z izrazitim zeliščnim podtonom.

Neželeni učinki

Super Lemon Haze lahko, predvsem zaradi svoje moči, povzroči nekaj stranskih učinkov. Včasih se lahko pojavi nekaj paranoje ali anksioznosti, kar pa je običajno pri številnih sortah, pri katerih prevladuje sativa. Super Lemon Haze lahko sicer povzroči tudi nekaj vrtoglavice, čeprav le ta ni pogosta. Eden od neželenih učinkov te sorte, so lahko tudi občutek bombažnih ust in suhih oči, lahko pa povzroči tudi “munchies” napad, katerega posledica je povečan ali pretiran apetit.

Medicinske lastnost vrste marihuane Super Lemon Haze

Vrste marihuane - Super Lemon Haze
Za priljubljenost vrste marihuane – Super Lemon Haze so zaslužne tudi njene medicinske lastnosti.

Super Lemon Haze se predpisuje za lajšanje težav številnih bolezni in bolečin. Super Lemon Haze z lahkoto premaguje kronično utrujenost, saj ima sposobnost proizvajanja energičnosti in bistri glavo, kar vas bo tudi motiviralo, da naredite stvari hitro in temeljito. Prav tako pa se s sorto Super Lemon Haze učinkovito zdravita tudi stres in depresija. Super Lemon Haze lahko pomaga razbremeni težave številnih bolezni, ki so posledica življenja z visokim stresom, z lahkoto pa poskrbi, da se uporabniki znebijo tudi blažjih bolečin, kot so: migrena, glavobol, bolečine v sklepih in mišični krči.

Super Lemon Haze je vsestransko in zanesljivo sredstvo proti bolečinam. Lahko premaga vse fizične bolečine, ki jih morda občutite. Tudi aroma in okus vrste marihuane Super Lemon Haze, prispevata k njeni privlačnosti, saj je prijetna tudi za bolnike, ki morda že niso preizkusili zdravljenja bolezni s kanabisom.

Gojenje

Super Lemon Haze je dobro znana sativa, za katero je značilen visok donos, še posebej, če za vzgojo uporabljamo primerna gnojila in hranila. Zato je zanjo na sceni veliko povpraševanja. Je presenetljivo enostavna za vzgojo. Najbolje se počuti v zaprtih prostorih, vendar pa lahko dobro uspeva tudi na prostem. Je enostavna za vzdrževanja in gojenje, saj je odporna na številne običajne plesni in škodljivce.

Hiter nakup semen Super Lemon Haze na Semena.si

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih

Super Lemon Haze pri gojenju v zaprtih prostorih, lastnika velikodušno nagradi s pridelkom približno 800 gramov na kvadratni meter. Ta dišeča rastlina, da zacveti in je pripravljena na žetev, raste približno 9 do 10 tednov, .

Na prostem

Ker je ta sativa razmeroma preprosta za gojenje, lahko raste in obilno obrodi tudi na prostem. Super Lemon Haze ljubi sončno mediteransko podnebje in je za žetev pripravljena običajno do  konca oktobra. Ta, zelo potentna rastlina, lahko proizvede tudi do 1kg pridelka na rastlino.

Vas zanimajo tudi opisi tudi nekaterih drugih vrst marihuane? Najdete jih s klikom na VRSTE MARIHUANE (tudi v meniju na vrhu strani). Med njimi boste našli tudi prispevek z opisi TOP 6  vrst marihuane v letu 2018 in prispevek o učinkih konoplje.