Vrste marihuane – Master Kush, ena najbolj slavnih sort na tržišču

Opis in analiza vrste marihuane – Master Kush

Vrste marihuane - Master Kush
Cvet oz. vršiček vrste marihuane – Master Kush

Prvotno ime vrste marihuaneMaster Kush je bilo “High Rise”. To pa zato, ker je sorta nastala v stanovanjski stavbi v Amsterdamu. To je, zelo verjetno, ena izmed najbolj slavnih sort, kar jih je na voljo na tržišču. Prejela je pohvale samega Snoop Dogg-a, je pa sorta tudi prejemnica dveh nagrad na Cannabis Cup-u*.

Hiter nakup semen Master Kush na Semena.si

Master Kush je 90% indica, za katero lahko rečemo, da je hibrid dveh bujnih landrace sort iz znane regije Hindu Kuš. Medtem, ko nekateri trdijo, da gre za križanca sort Hindu Kush in Skunk #1, je le ena stvar gotova: vrsta marihuane Master Kush je bila ustvarjena sredi urbanega Amsterdama.

Ta močna indica je znana po svoji sposobnosti, da upočasni in umiri vaše telo, ne da bi se počutil, kot da so vaši možgani “zamrznjeni”. Master Kush je “mojster” za uravnoteženje najboljših učinkov. Ustvari gladek in prijeten vpliv na telo, brez duševne teže.

Učinki vrste marihuane Master Kush

Ta indica ni primerna za začetnike. Master Kush je zelo potenten, njegovi učinki pa so zelo hitri. Poskrbel bo za “couch lock”, sprostil celotno telo in ustvaril osupljivo vizualizacijo in užitek. Če ste pravkar zaključili obveznosti in dolg dan na delovnem mestu, boste učinke vrste marihuane Master Kush še toliko bolj cenili. Ta, skoraj čista indica, bo poskrbela za blag učinek na vašo možgansko aktivnost, bo pa poskrbela za popolno telesno sprostitev. Uporaba Master Kush-a uporabnika za nekaj časa vznemiri, kasneje pa umiri in pripravi na posteljo in dolgo ter mirno spanje.

Arome vrste marihuane Master Kush

Master Kush ima zelo močan, vlažen vonj, ki je takoj prepoznaven. Ta sorta je precej dišeča, njen vonj pa spominja na vonj zemlje in citrusov. Aroma je obenem mehka in ostra, s pridihom sladkosti. Močan, izrazit vonj MasteraKush-a, s svojo močno aromo, takoj zapolni prostor.

Okusi

Sorta Master Kush ima tudi precej oster in močan okus. Enako, kot velja za vonj, je tudi okus prijeten, zemeljski s priokusom citrusov.

Neželeni učinki

Vrste marihuane - Master Kush

Ob uporabi te indice se boste morda počutili, kot, da imate usta polna bombaža. Master Kush lahko povzroči občutek rahlo suhih in rahlo dehidriranih ust in oči, pri nekaterih posameznikih pa se lahko pojavi tudi blaga omotica.

Master Kush je močna sorta, zato je potrebna previdnost pri uporabi. Če se zaužije v večjih odmerkih, lahko pride do blage oblike paranoje, lahko pa povzroči tudi blažji glavobol. Za tiste, ki pa se želijo izogniti nezdravim prigrizkom, jih lahko Mastert Kush zagotovo pripelje naravnost do hladilnika in do iskanja le teh.

Medicinske lastnost vrste marihuane Master Kush

Ta super-indica je znana po svojih zdravilnih lastnostih in je priljubljena zaradi številnih razlogov. Master Kush se predpisuje za številne telesne in duševne bolezni in se je izkazal kot zelo učinkovit pri zdravljenju začasnih in kroničnih bolezni. Ker je močan relaksant, lahko bolniki, ki trpijo zaradi izčrpavajočega stresa, Master Kush uporabijo za sprostitev težav. Uporaba se priporoča tudi tistim, ki trpijo zaradi bolečin, stresa, mišičnih krčev, glavobolov, migren in bolečin v sklepih. Master Kush omogoča, da se sprostijo in lažje upravljajo z bolečinami. Master Kush se predpisuje tudi tistim, ki potrebujejo pomoč pri nočnem spancu, depresiji, anksioznosti in drugih duševnih motnjah, vključno s spremembo razpoloženja. Pomagal bo sprostiti um in telo, hkrati pa ohranjati razmišljanje dovolj ostro.

Za lajšanje opisanih težav se lahko uporabijo tudi nekateri produkti, ki vsebujejo CBD, le te pa lahko najdete tudi v spletni trgovini Vršiček.si.

Hiter nakup semen Master Kush na Semena.si

Gojenje

Vrste marihuane - Master Kush
Gojenje vrste marihuane – Master Kush

Vrsta marihuane Master Kush je precej enostavna za gojenje. Gre za precej visokoraslo sorto, še posebej pri gojenju na prostem. Rada ima vroče in tropsko podnebje, kjer je preskrbljena z veliko sonca. Ta indica je precej enostavna za nego in vzgojo, saj je odporna na številne škodljivce, plesni in parazite.

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih

Ta sorta je za žetev pripravljena v povprečju od 8 do 10 tednov. Ocenjuje se, da je pri gojenju v zaprtih prostorih, mogoče pričakovati približno 400g pridelka na kvadratni meter. .

Na prostem

Na prostem je pričakovan pridelek Master Kush-a dobrih 500g na rastlino. Na splošno je za žetev pripravljena konec septembra ali v začetku oktobra.

Vas zanimajo tudi opisi drugih vrst marihuane? Opise le teh lahko najdete s klikom na povezavo v meniju zgoraj in s klikom na sledečo povezavo: VRSTE MARIHUANE