Vrste marihuane – Blue Cheese

Vrste marihuane – Blue Cheese

Blue Cheese, klasičen sladko-slani sendvič, zmagovalec iz veliko različnih razlogov. Edinstven okus in učinek vrste marihuane Blue Cheese, zagotavlja njeno priljubljenost, tako med medicinskimi, kakor tudi med rekreativnimi uporabniki. Blue Cheese je hibrid z močnimi lastnostmi “indice”, ki izvira iz Evrope. Gre za sorto, ki je nastala s križanjem sort UK Cheese in Blueberry. Ta kombinacija je privedla do prijetnega ravnovesja sprostitve, brez povzročitve zaspanosti.

Vrste marihuane - Blue Cheese
Zbirateljska semena vrste marihuaneBlue Cheese so v spletni trgovini Semena.si na voljo v pakiranju po 3, 5 ali 10 semen.

Zaradi visoke vsebnosti THC, ki lahko preseže tudi 20%, lahko Blue Cheese temu primerno učinkuje na celotno telo. Ta rastlina je, zaradi sposobnosti, da pomaga pomiriti številne duševne ter fizične bolezni in bolečine, zelo priljubljena med uporabniki in zagovorniki medicinske konoplje.

Hiter nakup semen Blue Cheese na Semena.si

Učinki

Blue Cheese bo zagotovo sprožil radostno cerebralnoizkušnjo. Njegova sposobnost je, da ustvari lahek občutek evforije, kjer so vesele vibracije na maksimumu. Blue Cheese je edinstven na zelo veliko načinov. Počasi in postopoma vdira v vaše možganske čute, s čimer prinaša občutek sreče. Učinek vrste marihuane Blue Cheese je na splošno mehak, z blagimi izbruhi energije, s čimer, ko spodbuja stanje sprostitve, vsekakor odlično opravlja svoje delo.

V nekaterih primerih lahko Blue Cheese ustvari občutek lakote in poskrbi, da je hrana okusnejša. Če iščete sorto, zaradi katerega se boste počutili, kot da ste tesno zaviti v odejo svoje najljubše hrane, je Blue Cheese prav to.

Arome vrste marihuane Blue Cheese

Ta sorta je znana po tem, da je tako “vlažna”, da jo je mogoče obravnavati, kot “mejno” smrdljivo. Njena pikantna in slastna aroma, pomešana s pikantno sladkostjo borovnic, zagotavlja, da bo pri uporabniku sprožila čustva. Blue Cheese je, v smislu arome, nekaj zelo drugačnega, vendar vam bo aroma zagotovo všeč, kljub temu pa verjetno ne boste vedeli, zakaj.

Vrste marihuane - Blue Cheese
Cvet vrste marihuane – Blue Cheese

Okusi

Tako, kot vonj, so tudi okusi sorte Blue Cheese, nekaj za knjige. Nekaj ​​posebnega in zanimivega. Mešanica močnega sira, z občutljivo sladkostjo borovnic. Nenavadno je, da mešanica teh dveh okusov, ustvari senzacionalen okus, ki spominja na aromatičen sir, po katerem je sorta tudi dobila ime.

Neželeni učinki

Blue Cheese ima, kljub svoji izjemni moči, presenetljivo malo stranskih učinkov. Pri uporabnikih, ki niso vajeni močnih sort, lahko povzroči blag občutek paranoje in zaskrbljenosti, v redkih primerih pa lahko pride tudi do rahle omotice. Uporaba lahko privede tudi do občutka “bombažnih” ust in suhih oči.

Medicinske lastnost

Blue Cheese je sorta, ki se priporoča za zdravljenje anksioznih motenj, kot zelo uspešna pa se je sorta izkazala pri nadzoru simptomov PTSD in bipolarne motnje. S to poživljajočo in zdravilno sorto se lahko zdravita ADHD in ADD. Prav tako se tudi stres in depresija, pogosto zdravita z redno uporabo sort, kot je Blue Cheese. Nekaterim bolnikom, zlasti tistim, ki trpijo za hudimi težavami s kroničnimi bolečinami, lahko Blue Cheese pomaga zmanjšati stres, ki ga povzročajo te bolečine ter pomaga ublažiti bolečino.

Ker je pri hibridu Blue Cheese močno prisotna tudi sativa, ki dopolnjuje indico, služi kot popolna sorta za sprostitev in počitek ter pri zdravljenju trajnih in kroničnih bolečin. Blue Cheese je tudi močan zaviralec mišičnih krčev in kroničnih bolečin v hrbtu.

Hiter nakup semen Blue Cheese na Semena.si

Gojenje

Vrste marihuane - Blue Cheese
Sorta Blue Cheese odlično uspeva tudi v gojitvenih šotorih.

Ta dišeča sorta si več kot zasluži svojo popularnost. Je izredno lahka za gojenje, saj je rastlina naravno odporna na plesen. Ta rastlina ima, za razliko od mnogih njenih “bratrancev”, raje rahlo hladnejše okolje, v katerem lahko uspeva. Ob ustreznih pogojih, lahko ustvari povprečen do visok donos. Odlika vrste marihuane Blue Cheese je dolgotrajen učinek, ki prihaja iz gostih, srednje velikih, rahlo vijoličnih popkov. Dobro uspeva tako v zaprtih prostorih, kakor tudi na prostem.

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih

Blue Cheese pri gojenju v zaprtih prostorih in growbox-ih, proizvede povprečen pridelek, ki je 500g na kvadratni meter, za žetev pa je pripravljen po 8. do 9. tednih.

Na prostem

Ko ga gojimo na prostem, je ta sorta, ki ima raje rahlo manj toplote in rahel vetrič, za žetev običajno pripravljena konec septembra, pričakovan donos pa je dobrih 500g na rastlino.

Vas zanimajo tudi opisi še nekaterih drugih sort in izdelki, pri katerih se pri proizvodnji uporablja konoplja? Opise sort lahko najdete tukaj: VRSTE MARIHUANE, CBD produkte pa v spletni trgovini Vršiček.si.